KIRKLARELİ / BABAESKİ - Fatih İlkokulu

Fatih İlkokulu

Adres
KURTULUŞ MAH. ALİ RIZA EFENDİ CAD. FATİH İLKOKULU BLOK NO: 34 BABAESKİ / KIRKLARELİ
Vizyon
Ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, gelişen ve yenileşen dünyaya ayak uydurabilen,milli ve manevi değerleri benimsemiş,sadece kendisi için değil başkaları için de varım diyen, bir üst öğrenim kurumuna hazırlanan, etkili, nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerin, bilgi ve becerili olmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, değişikliklere ayak uydurmalarını, liderlik özelliği ile işbirliği ve ekip çalışmasına yatkın bireyler olmalarını, bulunduğu konumu koruyan, kollayan ve her konuda destekleyen bireyler yetiştirmek.
09.00-15.10
Kalorifer(doğal gaz)
Okulumuz merkezde olduğundan ulaşım şehir içi dolmuşlarla sağlanabilmektedir.
Okulumuz taşıma kapsamında değildir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz ilçe merkezindedir.İl merkezine uzaklık 37 km´dir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
2022-1-TR01-KA122-SCH-000066126 numaralı Erasmus+ Programı Okul Eğitimi akreditasyonu projesi