T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRKLARELİ / BABAESKİ - Fatih İlkokulu

Fatih İlkokulu öğrencileri gazilerle okul gazetesi için röportaj yaptı

Fatih İlkokulu öğrencileri gazilerle okul gazetesi için röportaj yaptı

Babaeski Fatih İlkokulu öğrencileri, 15 Temmuz Demokrasi ve  Milli Birlik Günü Özel Gazetesi için Babaeski Muharip Gaziler Derneğinde Kıbrıs Gazileriyle röportaj yaptı.

Fatih İlkokulu Müdürü Ercan Oraltay, Öğretmen Ayşe Işıkarslan, öğrenciler Defne Yüksel ve Nida Yavaş’tan oluşan heyet Babaeski Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti. Ziyaretçileri Babaeski Muharip Gaziler Derneği Başkanı Namık Kahraman ve gaziler karşıladı. Öğrenciler gazilere çiçek takdim ettiler.

Okul gazetesi için hazırladıkları soruları gazilere yönelten Defne Yüksel ve Nida Yavaş, Gazilerden gelen cevapları dikkatlice not aldı. Aldıkları notları röportaj halinde yayınlayacak olan öğrencilerin sorularını Babaeski Muharip Gaziler Derneği Başkanı Namık Kahraman, Kıbrıs Gazileri Mustafa Günüşen, İrfan Yanbaş, Murat Bayazıt, Ekrem Karaca cevapladılar.

Ziyaretin sonunda Babaeski Muharip Gaziler Derneği öğrenciler Defne Yüksel ve Nida Yavaş’a rozet hediye ederek yakalarına taktılar. Ziyaretin sonunda Fatih İlkokulu ve Gaziler günün anısına fotoğraf çekildi. Fatih İlkokulu Müdürü Ercan Oraltay, gazileri Fatih İlkokulu’na davet etti.

 

 

Haber: Erhan Ertürk

https://www.babaeskigundem.com/fatih-ilkokulu-ogrencileri-gazilerle-okul-gazetesi-icin-roportaj-yapti/

 

19-12-202319-12-202319-12-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.12.2023 - Güncelleme: 19.12.2023 20:53 - Görüntülenme: 66
  Beğen | 1  kişi beğendi